en plats i solen

Åh, jag fullkomligt avgudar, dyrkar, hyllar och älskar Kents nya album. Ni hittar den här! Det känns så jäkla rätt, så jäkla 2010 (för min del). Faktum är att jag personligen tycker att denna skiva är mycket bättre än "Röd" som kom ut förra året. Jag blev väldigt besviken förra året, visst band utvecklas etc. Men det tilltalade mig inte alls och jag började ifrågasätta vad som hänt. Men nu känns det riktigt bra som sagt. Gillar alla låtar, de är så bra på sitt sätt, så passande..

Det ska bli ruskigt, fjärilar-i-magen-aktigt att se dessa pojkar under Arvikafestivalen (ja, jag har aldrig sett Kent hata mig lite mer). Och på tal om Arvika, jääääklar vad tiden har gått fort. Känns som att det var jättenyss jag och Linn beställde biljett och nu, idag, är det endast två veckor kvar! Lite skrämmande, väldigt spännande och roligt!

27 dagar kvar till 18 nu, all denna nedräkning. Ser ut som att min semester löser sig med så att jag faktiskt får ledigt hela den veckan (=glad tjej), så då ska jag försöka planera in något alldeles superroligt. Nej, nu ska jag nog plocka undan lite kläder fårn min slänga-alla-kläder-på-stolen-stol. Hej då! ♥

Två extremt charmiga bilder :') Översta från juli 2009 @ Rörö, den under från Turkiet @ hotellrummet 2008



ett tips.. eller nä, det blev ett random inlägg

Tro inte att du är lika stark som när du spelade handboll och faktiskt var ganska stark. Detta kombinerat med en envishet värre än en åsna resulterar inte i så bra saker (mer än att man känner av att man faktiskt har tränat). Seriöst, jag kan inte gå ner för trappan utan att ramla.

Förresten, vem är det som har brutit sig in i mitt rum och vänt upp och ned på det? Det ser ut som om någon haft en vild 90-tals ravefest här inne, alternativt att första världskriget återuppstått i mitt rum. Ej okej. Du som förosakat denna skada (detta stök utan gränser) fy dig, kom genast hit och städa.

Förresten nummer 2, idag är det sista dagen i juni månad sedan blir det min månad, juli. 18, Arvika, dans, kärlek. Åh. Och just det, i natt drömde jag en så verklig dröm så att jag fick tänka efter om det verkligen var en dröm och jag är inte säker än om jag drömde eller inte. Fattar ni, mitt liv är lika bra som en fin dröm. Jag har inte rätten till att klaga. Nu spricker det upp lite. Frukosten skriker och vill ner i min mage sedan blir det jobbet från 12:45-17:00.

Förresten nummer 3, jag älskar "Glee", snart sett hela säsong 1 på bara några dagar (visst älskar vi sommarlov och sena nätter). ♥


tisdag, merdi, wednesday - jag är så internationell

Idag åker en hel drös av mina vänner till peace and love, jag är inte alls avundsjuk för jag ska jobba det kommer bli så himla mycket roligare...

Nej men jag rä faktiskt sjukt pepp, känner mig galet snygg, glad, bäst, cool - you name it! Igår måste helt enkelt ha gett mig lite energi för det är verkligen inte likt mig att vara pigg och pepp på jobbet när jag har öppning. Slutar två dock, då ska jag lägga mig på studsmattan och bara "aaaaah".

Här är lite fräcka bilder... Eller inte, men ändå. Det är bilder i alla fall, klaga inte.


Förstår just nu varför dom är så lyckliga tillsammans.

Ben.

Heta cykelbyxor, snygg röv man får. Nu ska jag till jobbet, hej då!

styrsö

Kom hem från en halvdag på Styrsö nyligen, väldigt mysigt var det. Min rygg är röd men de känns liksom rätt värt det. Då är det ju inte så illa. Idag är jag såhär cool (för jag är coolare än du). Btw så gick jag upp klockan åtta imorse för att gymma, creds till mig.

 


working 9 to 5

Eller nästan åtminstone, 11:45 til 16:00 idag så det är ett väldigt behagligt pass! Och imorgon är jag ledig så det känns underbart att ha det i tankarna.

Idag har jag åtminstone bestämt mig för att pallra mig ner till gymmet för första gången efter jag skadade knäet för en månad sedan lite drygt. Jag får ta det lugnt och öka vikterna succesivt helt enkelt, nu får det bära eller brista. Men innan jag gör det ska jag försöka hitta ett par goa tighta shorts/cykelbyxor på freeport som jag kan träna i. Det är så drygt att springa ute i tighta löparbrallor med... Kanske en snygg tröja med (visst blir det mycket roligare att träna när man har snygga kläder på sig).

Nu ska jag ta på mig något och cykla till jobbet, vi hörs ikväll antar jag. Toodles.

Jag och sötaste lill-kusinen Elin, Älvdalen 2010

... här kommer bilderna
























ett tråkigt inlägg utan bilder

Midsommar är nu avklarat, och fy vad lyckat det blev!

Vi var framme på Orust strax innan klockan fyra igår och satte upp tältet. Gick sedan en mysig liten promenad till Gustav och själva firandet. Vi åt sjukt god potatis (seriöst, godaste färskpotatisen), grillade och drack gott. Dansade, blev dansade med, gungade på en gunga, romade åt kossorna, lagade mat mitt i natten, pratade, busade, lekte lekar, sjöng, ringde fint folk - JAG HADE DET SÅ HÄRLIGT BRA!
Och idag har vi spelat beachvolleyboll och fått en extremt charmig bränna...

Kvällen bara sprang iväg men ändå hann det hända en hel del grejer. Och stackars Ellie som bröt nyckelbenet, förlåt att jag ens lockade upp dig på studsmattan känner mig så ångestfylld!
Mysigt var det i tältet i alla fall, sex personer i ett fyramannatält. Haha! Trångt men mysigt, och whiskey-Martin. För att inte glömma Charlottes "jag hatar korv" Hahahaha!

Det blev helt enkelt en oförglömlig midsommar 2010 och det är svårt att få ner det i ord men förhoppningsvis lägger Linn snart in bilderna på facebook så då kanske man kan låna någon och publicera här.

Hoppas alla hade en trevlig midsommar! PUSS! ♥

spontant midsommar

Jag behövde ju faktiskt något till midsommar, känner att jag kommer se ut som en Kenza copycat men vad tusan - hennes stil är dösnygg!


Välkommen in i garderoben älskling, köpt härifrån.

längtan


Queen - You're My Best Friend

Jag längtar så himla mycket tills imorgon, har så fruktansvärt mycket motivation för dagen - för livet. Det finns ingen som är så bra som du och helt ärligt, jag kan inte tänka mig hur gymnasiet hade sett ut utan dig, hur tråkigt livet hade varit utan dig. Du kan omöjligt förstå vilken stor förebild du är för mig, för jag ser verkligen upp till dig. Du är allt bra man kan vara, har alla bra egenskaper man kan bra.

Ingen drar så dåliga skämt som du gör, jag kan inte låta bli att fnissa lite här när jag tänker på det. Hopp, hopp, hopp! Haha! Det känns som att du är den där kompisen jag har kännt hela livet, men faktum är att vi inte ens kännt varandra i 1½ år än. Skäms när jag tänker tillbaka på tiden då du började i klassen i ettan, när jag dömde dig för att vara en fjortis. Du är så långt ifrån fjortis man kan komma, du är alldeles för "konstig" för att vara en fjortis. Alldeles för söt, för underbar för BÄST!

Snart ses vi, redan imorgon och det kommer bli den bästa dagen fram tills fredag för då firar vi midsommar på Orust! Jag längtar så himla mycket, du kommer att vara vackrast som alltid - dela med dig av dina tips. Vilken är din hemlighet för att alltid vara så perfekt? Hur beter du dig åt?! Och efter det, om mindre än en månad är det Arvikafestivalen, vårat största äventyr hittills? För visst blir det fler äventyr, någon gång kommer vi åka utomlands tillsammans, det är jag säker på!

Jag vill nog helt enkelt bara visa min uppskattning, och säga en sak.

"You make me live", Linn Elvhammar, Jag älskar dig! Tack för att du finns som en stjärna i mitt liv och lyser upp när det är lite mörkt ♥


Världens vackraste, mest kompletta människa jag känner!

we <3 it



weheartit.com

ett steg i rätt riktning

Jag har raderat alla bilder nu, det som hände kommer jag alltid minnas som min ungdom. Min första kärlek. Men det är förbi, helt förbi. Ingen vet vad som händer i framtiden, men jag ska inte låta det vi hade påverka mitt liv just nu.

Kärlek kommer man inte över, men de erfarenheter man tar med sig från första riktiga kärleken bygger man på med kommande kärlekar. Och hur mycket man än vill låta bli att jämföra med tidigare förhållande kommer åtminstone alltid jag att göra det, och jag har insett det nu och är okej med det - du är min förklaring till vad kärlek är. Du är kärlek för mig och därför kommer jag aldrig nöja mig med någon förrän jag känner något som är bättre än vad jag kände med dig. Det spelar ingen roll hur lång tid det kommer att ta, jag har bestämt mig nu.



























Förresten så finns det så många fina människor, alla borde få pris för att de ställer upp. Och ni vet exakt vilka ni är, jag behöver inte nämna er. Ni är fantastiska för mig och jag hoppas att jag på något sätt kommer att ge er något som tack för vad ni ger mig. ♥

Jag är singel, jag kommer att bli kär någon gång i framtiden. Någon gång kommer jag att känna den där bubblande känslan i hela kroppen och någon gång kommer jag att sitta på en klippa vid en klippa luta mig mot min klippa. Ge det bara tid, allt vi har är tid.


allt hon ville...

Jenny Owen Youngs - Things we don't need anymore

...Var att bli älskad och att älska tillbaka
...Var att känna fjärilar i magen
...Var att få bli kär igen
...Var att känna sig behövd på ett helt annat sätt
...Ha var någons axel att luta sig mot

Kärlek


Leloveimage.blogspot.com



Kan någon säga mig
Hur lång tid tar det innan man kommer över det
Ni vet, den där första kärleken
Kommer man över det?

hinner inte just nu

Fick lite bråttom när jag tittade på klockan! PUSS! ♥

awesomeness

Wow! En riktigt häftig sak hände precis i lilla staden Kungsbacka. Scenariot är som följer:

Jag och far min sitter i den gröna skinnsoffan och är aningens besvikna över Englands katastrofala insats mot Algeriet. Helt plötsligt från ingenstans uppenbarar det sig en stor mörkblå/svart ballong på himlen utanför vårat fönster(!) EN LUFTBALLONG! Den flög riktigt lågt desutom, jag tror minsann att kvällen är räddad nu.

P.S Pappa i princip sprang ut med jeansjackan i högsta hugg för att se när den landade D.S ♥





FATTAR NI HUR COOLT DETTA ÄR?!?!?! Jag måste flyga luftballong innan jag dör...

kom ihåg mig

Evan Wood (Across the Universe Soundtrack) - Black Bird

Igår var först en ganska dålig dag. Grejen var den att jag hade verkligen sett fram emot en ligga-på-studsmattan-och-sola-hela-dagen-dag och vad händer då? MOLN!?

På eftermiddagen gick i alla fall jag och Susanne (en tjej som jobbade på jobbet innan) på en promenad in till stan och satte oss på Karma och pratade. Det var mysigt, fast lite kallt. När jag kom hem sedan, efter att vi svängt in på ICA så jag fick köpt Dove Summer Glow, tittade jag på Remember Me. Ville se den när den gick på bio, men det blev aldrig så och jag har ingen aning om varför...

Jag tycker att filmen var väldigt bra, trots att jag såg den sent och var riktigt trött, slutet var väldigt oväntat - åtminstone hade inte jag tänkt på det och jag är glad att ingen hade spoilat slutet för mig innan. Haha.


Idag ska jag jobba, men har stängning och börjar inte förrän vid 16.00. Så nu ska jag städa mitt rum, sedan ta en lång dusch och efter det ringa Anastazia och fråga om jag kunde få börja tidigare. Cash is king - kapitalist (?)

BTW, är jag så jäääääävla arg över att Alliansen igår röstade FÖR att bygga fler kärnkraftverk. VI MÅSTE VINNA VALET, KÄMPA! Som Simon Källman sa: "Blodet är rött, hjärtat sitter till vänster". ♥




mercredi

Hej allihopa!

Jag har haft en ganska så fartfylld dag idag, känns som att jag hunnit med en hel del! Hur som helst är jag inte längre i ett förhållande och det känns riktigt bra, var väl mest jag som ville göra slut så det hade ju varit konstigt annars. Men orkar inte gå in på detaljer plus att det känns lite elakt att prata om det med.

Först idag var jag inne i stan lite, satt på Heden och tittade på korp-fotboll i solen och pratade om allt möjligt. Sprungit in i Jimi och Simon med, saknar er redan pojkar. Männen i mitt liv? Haha!
När jag kom hem tog jag och mami en promenix till maxi, fick köpt lite hårfärg så imorgon ska vi försöka rädda mitt hår så att ni tids nog till slut kanske får lite fler egobilder här i bloggen ;)

Sist men inte minst vill jag bara rekommendera en väldigt fin vän till mig, hennes blogg är mysig att kika in på och hon är en riktigt förebild. Tycker om dig så mycket gumman. Här hittar ni hennes blogg! ♥




känslor

När man inte känner sig helt hundra i själen är det väldigt skönt att lyssna på musik. Jag vet inte riktigt vad det är som är så skönt och lättande med det, men något måste det vara.
Hela den här morgonen har jag lyssnat på John Mayer, en riktig favorit som legat lite gömd nu för mig ett tag. Idag kände jag däremot att det var dags för honom att få spelas igen.

Är egentligen bortbjuden till en arbetskamrat på grillning ikväll, får se om jag drar dit eller inte. Just nu känner jag mig ganska opepp som sagt, men jag kanske hinner ändra mig tills dess. Solen skiner i alla fall, om man nu ska vara lite optimistisk (vilket jag har ganska svårt för). Nååååja. Nu ska jag fixa mig inför jobbet, 11-17:15 idag, vi hörs! ♥

måndagsbarn


Veronica Maggio - Måndagsbarn


Det är lite skrämmande hur snabbt man vänjer sig med glasögon. Nu när jag burit dom i en vecka känner jag tyngden de väger även när jag inte bär dem. Ni som har glasögon förstår mig säkert. Jag känner mig även mycket mer ansträngd när jag inte har glasögon på mig vilket får mig att vilja bära dem hela tiden.

Nåväl, dagen på jobbet gick bra. Det var härligt folk att jobba med och tiden flöt på ganska bra, var däremot ganska lite att göra idag så stundtals var det lite tråkigt. Tur att Jens och Sara lättar upp stämningen då, haha!

Nej jag har faktiskt inget vettigt att skriva nu. Inget vettigt som jag kan med och dela med mig av i alla fall. Känner mig förvirrad. Hej då, här kommer sista delen av Kalmar.

KALMAR DEL SEX




















morgon.. ja, hur den nu fortsätter


Norah Jones - Don't Know Why

Kanske den mest perfekta låten, mest perfekta artisten, rösten, känslan att vakna till en måndag morgon? Första dagen på sommarlovet, första dagen på min fina jobb-vecka. Fem pass denna vecka som sagt, men det ska väl gå an?

Undrar lite vilka det är som läser min blogg. En hel del är rätt uppenbara, andra inte kanske. Jag har aldrig mindre än 15 läsare/dag. Tom är en, pappa är en, Linn (?), Clara(?). Hur jag än räknar blir det verkligen inte 15 stycken. Vem läser, vem kikar in och ser på mina bilder. Vem tar del av musiken? Vem är du?

KALMAR DEL FEM














Sista delen av bilderna kommer ikväll!

cash is king

Det känns oerhört mäktigt att faktiskt tjäna egna pengar, dock är det frustrerande när man hela tiden känner hur man har ett begär att dra kortet. Slå in pinkod - godkänn belopp - köp godkännt.

Men nu har jag kommit underfund med vad jag vill införskaffa mig så snart som möjligt, i alla fall innan sommarlovet är slut, en fet TV. Jag kommer ihåg när jag var omkring åtta, nio år och hade godisförbjud i ett helt år och sparade undan alla veckopengar jag fick för att tillslut köpa min TV. En Orion 21" med inbuggd VHS, rena rama drömmen. Idag såg jag en TV i någon reklambilaga, en 40" LCD Samsung, helt okej?
Det andra jag vill införskaffa mig, eller investera i under sommarlovet är en sista-minuten resa till Grekland med Camilla och de som vill/kan hänga med. Typ veckan innan skolan börjar alternativt första skolveckan. Hade inte det varit underbart så säg då mig vad underbart är?

Har skrapat ihop en mysig spotifylista som jag kommer bygga upp när jag känner för det den heter den sista sommaren och är en härlig kompott av fina låtar, lyssna gärna och kom med förslag på vad som behövs. Lite melankoniskt med att det här är det sista sommarlovet...

nu när det är sommarlov borde jag väl ha tid


Kings of Convenience - Me In You

"There are nine million bicycles in Beijing. That's a fact, it's a thing we can't deny. Like the fact that I will love you 'til I'll die". - Katie Meluna

Sommarlov, tid för ledighet. Tid för att springa sig svettig ute i naturresarvatet på Rörö. Tid för sena nätter och alldeles för många myggbett som kliar. Det är sommarlov, det är nu jag ska njuta, andas. Inte stressa. Under sommarlovet ska man så lite som möjligt binda upp sig till det som aldrig kommer försvinna, tiden. För tid, det är det enda vi alltid kommer att ha kvar.

Nästa vecka jobbar jag fem dagar av sju möjliga, det är ju typ... 5/7! (Jag fick tillslut G i matte B-kursen, tack). Jag hoppas att jag jobbar dagar då det är regnigt och blött, inte när det är soligt och varmt. Är lite rädd för att jag inte kommer bli brun i år på grund av att jag kommer vara inomhus så mycket, men jag får väl sola när jag inte jobbar helt enkelt. Absorbera energi inför hösten som kommer. Om inte solen vill visa sig när jag har tid för den får jag helt enkelt åka iväg utomlands innan skolan börjar igen. Grekland?

DEL 4 KALMAR










ballad från en loftsäng & 25, genom eld

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker, jag börjar tro att jag börjar tro att vi kan gå. Genom eld.

Oskar Linnros, vilken jäkla man! Är riktigt äckligt taggad på att se denna begåvning om lite mer än en månad, det kommer verkligen att bli alla tiders! Nu ligger även spelcschemat uppe på Arvikafestivalens hemsida och det ser riktigt bra ut faktiskt. Tror inte att det krockar någonstans så detta bådar riktigt gott!

En annan riktigt kul sak som hänt idag är att enligt SCB's undersökning som idag publicerats i DN.se vinner oppositionen i höst! De har prickat rätt block som vinnare sedan 1973, 1973!!! Jag börjar äntligen se lite ljusare på framtiden. Det fungerar inte med alliansen i fyra år tid. Men det är som en vän sa till mig, alliansen leder Sverige i fyra år när svenskarna känner sig bekväma och när opppositionen i tio år byggt upp de alliansen förstört. Skamligt att så många svenskar är så bekväma. Så egoistiska. Tänk den dagen då man själv blir arbetslös, bostadslös, ensamstående, sjukskriven. Gillar även att alliansen lånar pengar för att sänka skatterna
och höja konstnaderna för sjukvård/tandvård. Well done!

Hjälper ni till med mig och alla andra SSUare att flytta ur Reinfeldt och company från
Rosenbad den 19 september? ♥


Mina fina nya tights faktiskt köpta på Lindex gick på 149:- om jag minns rätt, älskar dom redan!



Köpte den här skjortan idag från Gina, går inte in där frivilligt men Camilla ville gå in dit och kika på en kjol så hittade jag denna och jag blev lite småförtjust! Snyggt zafari-aktig. Tänker mig ljusa jeansshorts + vita converse + vitt linne + saltvattens blondt hår + stråhatt. And yes you heard me, det blir ljusare tider ;)

 


tider som dessa + kalmar del 3


Oskar Linnros - Från och Med Du

Att Oskar Linnros kommer att uppträda på Arvikafestivalen kan man inte annat än att gilla. Linn, förstår du så mycket bra akter det är att dansa till nu. Vi får nog äta upp oss lite innan precis som flyttfåglarna gör (så mycket lär vi dansa). Förresten så är det bara 36 dagar kvar till starskottet av festivalen, det vill säga att vi sitter på tåget om 35 dagar! Och ja, återigen, jag gillar det här med att räkna ned!

Från ett ämne till ett annat, skolämnen. Jag har fått reda på nästintill alla betyg jag kommer erhålla nu när jag går ur tvåan. Jag gillar ju egentligen inte att skryta... Eller jo. Jag är jättenöjd med mina betyg, känner mig så lättad att all tid jag lagt ned på mina studier i år faktiskt har lönat sig. Jag har aldrig fått så fina betyg som nu och extra glad blir jag över alla fina ord jag får från några av mina lärare. Att det dessutom är lovord från lärare som berör de ämnen som jag är mest intresserad av och tycker är roligast gör det hela endast mycket bättre!
Och ännu mer på tal om skola, jag får sommarlov om mindre än 48 timmar - TVÅ DYGN!!!

Nu följer lite bilder från Kalmar, det vill säga att detta blir del 3. Hoppas det smakar. ♥






















kalmar del 2
















glasögonorm




en månad och tjugo dagar

... kvar tills jag fyller 18 år, ja jag räknar!

Det har kännts så skönt i helgen utan dator, helt avstängd från allt som har med bloggar och facebook att göra. Åkte till Kalmar i fredags morse och att prioritera dator framför min storebror händer inte så jag tänker inte ens säga förlåt.

++++++ Att ni kan glädja er åt de 159 kort jag knäppt dessa dagar som under etapper kommer att läggas upp här på bloggen, hoppas att några är sevärda!

Nu ska jag till skolan, enbart för att träffa mina vänner känns det som. Imorgon har jag det absolut sista matteprovet i mitt liv och det känns jäkligt bra, jag är även (för att tillägga) expert på geometri by now så mycket som jag pluggat i bilen.

Oj, nu måste jag rusa iväg till bussen. Hörs senare! ♥

kalmar del 1












helg

Efter en hård dags slappande är det skönt att koppla av, inte sant?

Satt i någon timma vid operan idag med älskling. Köpte fina blommor till honom eftersom att han tar studenten då. Tyvärr kan jag inte komma för att min bror tar examen i Kalmar så hela familjen åker dit imorgon bitti närmare bestämt halv sju. Så nu ska jag ta och sova. God natt på er!






innan skolan och allt


Wakey!Wakey! - Almost Everything

En lektion idag, ska bara ha engelska redovisning så egentligen är det bara en kvarts lektion idag + klassråd. Väldigt härligt. Haha har nästan glömt av hur det känns att inte ha något i skolan. Jag har verkligen bara den där sablar matte G-diagnosen kvar nu, men det klarar jag lätt!

Efter den där engelskalektionen ska jag förhoppningsvis träffa Tom, men jag misstänker att han igår råkade skriva in fel pinkod tre gånger så att han nu behöver sin pukkod, grattis! Måste packa lite ikväll med, drar ju imorgon!

Och angående filmerna jag sett de tre senaste dagarna nu. "Youth in Revolt" sög, verkligen. Förlåt men den var inte ens lite rolig. Den var bara, usch. "Dear John" tycker jag däremot mer om, självklart inte lika bra som "The Notebook", det är bara att acceptera att jag aldrig någonsin kommer se en bättre film än den. Men "Dear John" var faktiskt väldigt bra! Självklart bölade jag mig igenom halva filmen, men han var snygg och hon var snygg. Vad mer krävs? Jo just det, lite surfing på det med. Woah!


Jersey 2008, snart 2 år sedan. Jag kan knappt tro att det är sant!

film och sådant mys

En dag mindre till sommarlovet nu, en dag mindre till 18, en dag mindre tills jag får träffa dig.

Nu ligger jag här i min säng och känner mig duktig som faktiskt har tagit vara på dagen och det fina vädret. Först solade jag (jag fick minsann lite färg), sedan städade jag lite, brände scones... och har även hunnit med en löprunda där jag stötte på en gammal barndomsvän denise débremo sheisthat @ devote.se.

Så nu ska jag ta och somna till "Youth in Revolt", ni vet Michael Cera's nya film. Tycker han är så mysig, sådär töntig så man inte kan låta bli att le!

Imorgon får jag ÄNTLIGEN träffa Tom igen, även om det bara blir i någon timma i stan så är det så mycket bättre än ingenting. Jag kan ju inte i helgen för då händer de andra bullar. Men de tar vi då! God natt! ♥



mina glasögon


Mina glasögon! Gick ner och tittade på glasögon intyget och såg att det var av märket Paul Paula, vilket inte säger mig någonting. Men googlade det och det är tydligen franskt (?). Så här ser de ut i alla fall och jag tycker personligen att de är skitsnygga! Vad tycker ni?

guld värt

Lediga onsdagar, känner ni hur bra det sitter i munnen. Onsdag är trots allt dagen mitt i veckan, dagen då man är så fasligt trött och bara vill... Vara. Passar det då inte bättre att vara ledig på alla onsdagar? Visserligen har jag fått plugga majoriteten av alla onsdagar som gått nu i årskurs två, men inte idag. För jag är nästan klar med allt. Har bara ett matteprov kvar!

Jag försökte googla mina glasögon, de är så exklusiva att det inte finns med där, så ni får helt enkelt vänta. Förutom att sola idag måste jag även städa mitt rum. Man skulle snart kunna missta mina dammråttor för riktiga. Jag måste lämna tillbaka en bok till biblioteket med, sablar också. Ska fixa en grej dessutom (hehehe busigt att inte säga, lite cliffhanger på det).

Vad babblar jag om egentligen? Förresten, är det normalt att läsa samma sms 24 gånger? Jag skojar inte, jag har läst mitt senast inkomna sms så många gånger, kan läsa det ännu fler 24x24 kanske ^24. VARFÖR PRATAR JAG MATTE?!

Solen väntar inte hur länge som helst, snart kommer väl molnen! Hej då!


Tiden går fort när man har roligt, bild från språkresan till Jersey 2008. Denna bild är dock tagen på ön Sark. Blond... ♥

love won't tear us apart

Just nu känner jag mig totalt jävla utlämnad, helt ensam. Skickat iväg två sms på rad, sådant är aldrig bra. Jag känner mig krävande och jobbig. Hatar, hatar, hatar att känna så här. Vad gör du som är så mycket viktigare än att svara på ett sms och bara säga att du också saknar mig, visa att du också tänker på mig.
HELVETE.

du vet väl att jag.. ja du vet


Big Star - Thirteen

Jag tror att jag har kommit underfund med vad jag vill inrikta mig på framöver, åtminstone som det ser ut just nu. Psykologi och det mänskliga beteendet. Känns väldigt nära till hans eftersom att jag själv alltid tänker för mycket, analyserar alltid varenda situation in på djupet. Varför? Är en fråga som ständigt finns i mitt huvud.

Jag tror att det skulle vara väldigt intressant och inte minst sagt givande för mig som person att studera psykologi på en mycket djupare nivå än vad jag gör och kommer fortsätta göra på gymnasiet (ska läsa psykologi b nu till hösten).

Förresten så har jag en ganska kass kväll. Jag ogillar att inte vara i centrum, så enkelt är det. Tom är jätte upptagen med studenten och jag är jätte glad för hans skull, att ta studenten är något väldigt stort! Men att inte kunna ses är inte roligt, det är aldrig roligt att bli ersatt av nått/någon. Oavsett vad det är.
Nu känner jag mig som en jätte dålig person för att jag ens kan med att tänka på mig själv. Herregud, vi pratar om en vecka Sara, skärp dig. Så deppar jag lite över lumpen med, jag menar. Distansförhållanden, jag sa ju aldrig mer sist.

Men med dig är det annorlunda, det vet jag. Och jag kan och kommer göra allt för att få det så bra med dig som det bara går. För jag är kär nu, på riktigt. ♥


Ani DiFranco - You Had Time

fint väder och fina föräldrar


Hahahaha, är vi inte alldeles underbart söta jag och min far?
Idag har jag i alla fall beställt glasögon, ni får troligtvis se hur de ser ut på måndag... TO BE CONTINUED
2549:- eller nått gick det på allt som allt...

vadå en god morgon


Sommarkänslorna kommer riktigt insvepande över hela min kropp! Jag har sovit endast några timmar, och inta pluggat alls till mitt naturkunskapsprov känns det som - Men vad gör det när vädret är på topp och det snart är sommarlov! VILKEN HÄRLIG DAG det kommer bli!

RSS 2.0