head on your shoulder, sentiments




trött

Noah & The Whale - Giva A Little Love








cut copy

Lyssnar på en galet bra låt nu nämligen den här lyssna på den!

Annars då? Jorå, jag har jobbat lite idag. Det gick väl inte helt felfritt. Fick nämligen stå i köket och hade typ världens panik för att jag hunnit glömma av allt. Var ändå åtta månader sedan jag var där sist så det kanske inte är så konstigt trots allt. Spillde ut lite ketchup på golvet (överdrivet mycket egentligen...), sedan hände det något mer men det har jag redan lyckats förtränga.

Snart kommer mamma hem från Gotland, hon har varit där hela helgen med några av hennes arbetskamrater. Åh, jag vill också åka iväg... Sedan blir det grillning, så det är gôtt! Förresten så kanske vi kommer åka iväg någonstans på höstlovet, Stockholm eller Köpenhamn är det som lockar mest nu. Hade inte suttit helt fel med en Stockholmsresa nu alltså. Sedan åker vi till Thailand i februari (bara för att göra någon lite smått avundsjuk sådär).

Och jag är lite bitter för imorgon kommer jag behöver gå upp 05:30 för att komma i tid till skolan, eller absolut senast 05:50 men då kommer det bli stressigt (tack gode Gud till den som uppfann snoozern). Fast å andra sidan är jag ganska taggad att börja plugget helt nu, känner mig liksom redo *peppar, peppar*. Kanske för att jag är motiverad ;)

PUSS ♥


världen är vackrast i oss

Allt ligger i betraktarens ögon. Hur gärna man själv än må tro att man är som man är så är det alltid betraktaren som ser det, den ytliga verkligheten. Men den innersta sanningen, den kan ingen se. Om man inte totalt öppnar upp sig själv, väljer att blotta sitt sanna jag, sina erfarenheter. För erfarenheter bygger en. Och jag personligen har inte så lätt för att öppna upp mig helt för andra människor, men när det väl händer. När jag väl gör det, då betyder det något och jag hoppas innerligt att de få personer som får vara med om detta känner sig speciella.

Jag har absolut ingenting vettigt att skriva alls, mer än att jag ska sova nu och jag tänker sova jäkligt gött inatt och jag drömde fina drömmar natten till idag. Det vill jag göra inatt med. Så, god natt på er! ♥




jag var gjord för dessa dagar






Imorgon, imorgon ska jag ta tag i mitt liv. En kamp som inte jag tänker förlora, så nu får fan min lathet förlora för en gångs skull (den sidan brukar alltid vinna). Vi hörs men möjligheten finns att jag dör i motionsslingan. God natt suckers.

förvirrad, glad, lycklig, konstig

Jag vet varken in eller ut, begriper mig inte på hur jag ska bete mig. Är sjukt förvirrad, ängslig, fast nej inte ängslig men nervös? Jag kan inte skriva hur mycket som helst här heller, för då förstår ju alla. Fast samtidigt vill jag ju ha era råd, tips och så vidare.

Hur ska man bete sig, vad är normalt men ändå lite mer än normalt. Hur ser man absolut coolast ut, utan att verka för avslappnad. Vilka ord är dem rätta och hur ska man hälsa. Hur öppen kan man vara. Kan man verkligen göra precis som man vill göra, som man känner någonstans innerst inne är rätt.

Vad fan har jag att förlora egentligen, varför ska någonting som hände på högstadiet ha vävt sig fast i mitt sinne så djupt att jag idag har så pass dåligt självförtroende att jag ibland inte törs. Jag vill inte skrämmas, det är inte halloween. Men samtidigt kan jag inte sluta titta på dig, och jag kan absolut inte sluta le när jag tänker på dig. Och alla vet ju typ, eller har åtminstone en aning. Och nu kommer du säkert läsa det här och tro att jag är jättekonstig.

... Fast det är jag ju också. ♥

första skolveckan är över

Hej alla goa och glada (kexhoklad.. eller nått).

Nu har jag gått i trean i två dagar. Eller okej, vi har ju faktiskt knappt börjat. Inte seriöst i alla fall. Längtar lite till den där stressen och ångesten ändå, hur konstigt det nu må låta. Idag har jag haft en kvart filosofi och jag måste säga att jag ser fram emot den kursen så fruktansvärt mycket, tror att det är något som jag kommer tycka är mycket intressant.

Åt på Burgården idag också, vi kommer äta lunch där med tanke på att vi inte har ett eget bamba och jag tror minsann att det kommer fungera kalasbra! Lite skillnad från att ha suttit i dem gamla lokalerna på skolan i våras kanske. Haha!

Idag blir det taccos till middag, är vrålsugen! Mamma är på Gotland med arbetskompisarna så det är bara jag, papi och Simon hemma. Kan bli mysigt. Hade dock ett fint mor och dotter samtal med mamma på pendeln idag, men vad det handlar om stannar mellan henne och mig ;)


Så såg jag ut igår, första skoldagen. Tog sig lite extra tid för att bli fin ;)


Och så här såg jag ut idag. Lite mindre styleish.


fascinerande




l'école

Första skoldagen på sista året, helvete vad tiden går fort. Helvete vad jag är laddad. Har typ fjärilar i magen, fast samtidigt ont i magen - nerver. Jag uppdaterar om min dag senare!



söndag till måndag och lite innan

I fredags var mor och far på bröllop då deras bästa vänner gifte sig i Göteborg. Så på lördagen åkte jag och min lillebror in till stan för att möta upp dem och ha en familjedag, eller förmiddag åtminstone (bilderna från förra inlägget).
Jag fick köpt mig en fin tunika och mamma fick ett jättevackert armband av pappa, kärleksgåva lite sådär lagom spontant. Gulligt och otroligt snällt, min pappa upp i dagen det!
Tillsammans åt vi sedan lunch på en Italiensk restaurang, pasta såklart. Scampi, vitlök... Behöver jag säga så mycket mer?

Efter detta åkte jag vidare till Rasmus och tittade på inte mindre än tre filmer och lirade Guitar Hero, givetvis vann jag. Hur som helst var det en mycket lyckad lördag!

På söndagen åkte jag bussen till Torslanda, gud vad jag är ute och ränner (!) för att se på när Linn, mitt hjärtegull och bästa vän spelade match. Det gick väl sådär... Och kallt var det, men vad gör man inte för vänskapensskull ;)
På kvällen cyklade vi, skrek i nerförsbackar (talar för mig själv), köpte godis, såg på TV, myste. Och tro det eller ej, men jag somnade faktiskt inte exakt direkt som jag lade mig ner den här gången!

Jag har helt enkelt haft några riktigt fina dagar med underbara människor! Nu ska jag snart sova, skola imorgon. Trean. Åh jistanes så fort tiden går, fast tiden läker ju alla sår med - and that's good aye?!

GOD NATT MED ER TAPPRA LÄSARE! ♥





en dag på stan


Josh Kelley - Almost Honest














saknaden är så enorm



Du var helt perfekt. Kärleken du gav mig och resten av familjen var helt kolossal. Det är så tomt här nu, jag märker verkligen av tomrummet du har lämnat efter dig. Som familjens lilla bebis är det självklart att ingenting är sig likt utan dig.

Det har gått över en månad nu. Trots det gråter jag varje gång jag tänker på dig. Men samtidigt är jag så oerhört tacksam över de fina stunder vi fick tillsammans och jag kommer aldrig någonsin, någon gång någonstans glömma dig. Jag älskar dig hårboll ♥

fina förhoppningar






hier dans mon jardin






look me in the eye and tell me you don't find me attractive

Bon Iver - Blood Bank

Vi vet, alla vet


the answer is blowin' in the wind

Saker jag vill ha

Dig
Dig
Dig
Ett zoomobjektiv
Dig
Dig
Ett par läckra skor från Vagabond
Dig
Din kärlek
Mys
Kyssar
Typ allt från Item.se
Dig och jo just det

Dig...


vaken om natten, drömmer om dagen


Isak Strand - Floors and Wine












beautiful only slightly mental


piazza new york catcher



En kyss att bygga en dröm på

saknar något, precis som jag






you do something to me



ensam
eviga hösten, ännu längre vintern
helt ensam
ingen som håller om en
ingen som håller om mig
ligger nära
andas, andetag
viskningar i örat
intimt, passionerat och kärleksfullt
du är min och jag är bara din
kanske inte för alltid
men för stunden


jag kan göra vad som helst för den stunden

dream a little dream about love







why won't you give love









What have I done to fall so hard for you?


späckat

Nu ska jag cykla till jobbet, sedan ska jag till banken, och sedan ska jag duscha, eller? Så måste jag byta om, och tvätta. Sen måste jag in till stan, eller ska vi hit. AAAH STRESSAD!

en promenad i ett regn














en kort uppdatering


Timo Räisänen - My Valentine

Igår åkte jag som sagt in till stan vidd två tiden för att först fika med Rasmus och det var jättekul att catcha up efter så lång tid. Känns som att vi kunde prata utan att sluta, hade alltid något att säga. Så vi satt på "Fröken Olsson" ett tag och drack lite för mycket kaffe. Efter det mötte jag upp Philip som jag inte träffat på ännu längre tid, vi satte oss på "Restaurang Viktoria" och tog varsinn öl i solen, riktigt behagligt.
Kom fram till att det är över två år sedan språkresan var nu, jag träffade som sagt Philip sommaren 2008 när jag var på språkresa @ Jersey, UK.

Men jag ville fortsätta vara social igår så jag väntade in Rasmus och hans kompis Alexander så tog vi några fler öl och njöt av det härliga vädret. Först på "Bryggeriet" och sedan vidare till "Capuccino".

En mysig dag var det i alla fall, och nu ska jag snart cykla till jobbet i regnet. Men jag jobbar bara 11:30-15.45 idag så jag klagar verkligen inte! :)















konsten att tvätta ett tält och lite sånt









Saker som är nödvändiga:

Bild 1: Rätt humör
Bild 2: Rätt outfit
Bild 3: Verktyg
Bild 4: Ett bra kast



Jag vill tacka min lillebror som hjälpte till lite... Nu ska jag ta en dusch och sedan fara in till stan för att träffa två fina fina vänner! Hörs ikväll! Alors! ♥


alla ska med

Kamrater, jag är hemma igen. Eller okej, nu har jag snart varit hemma i mitt hus i cirka 20 timmar men jag var så extremt utpumpad av energi att jag helt enkelt inte orkade blogga.

Den här veckan som jag spenderat på Seläters camping strax utanför Strömstad har varit helt fantastisk. Jag har lärt känna ännu fler fantastiska människor (känns som att jag gör det jämt) och tillsammans med Sara Rosén fick vi hela speeddateingsfältet att massera varandra för att bidra med poäng till poängjakten. Vi har kramat Mona Sahlin och jag har kramat Jason Diakté. Dansat i leran med de givna och älskvärda regnstövlarna på.
Gått på otroligt intressanta och peppande seminarier. Blivit helt säker med vad mitt projektarbete i trean ska handla om.

Jag har haft en utav de bästa veckorna i mitt liv och jag har nu ett ännu större och starkare hopp för ett rödgrönt Sverige. Inga fler skitår - regeringsskifte den 19 september! Upp till kamp emot kvalet sista striden det är. Ty Internationalen mot alla lycka bär!!! ♥

























jisses

Inte en lugn stund denna sommaren! Haha, fullt ös hela tiden. Nu har jag hunnit med två arbetspass, kändes skönt att vara tillbaks på banan trots att dagen igår var helt sinnessjuk. Vi var så fruktansvärt underbemannade att ingenting fungerade som det skulle. Fick så mycket skit från gäster (som skällde ut mig inför alla och skrek på mig som om jag vore någon ond människa) trots att jag inte gjort något fel.

Hur som helst, nu åker jag iväg till Falkenberg om 45 minuter. Ska iväg på det efterlängtade SSU-lägret FEST-i-VALET 2010. Det kommer bli helt fantastiskt roligt jag har sett fram emot det här så länge! Så väl i Falkenberg bär det vidare mot Strömstad där jag kommer tillbringa en vecka ensam i mitt tält. Tebjudning lär ju försigå och kortlekskvällar till spöktimman.

Så om ni undrar vart jag tar vägen nu, eftersom att jag inte kommer ha någon som helst tillgång till dator, så är jag inte död. Utan jag lär mig om solidaritet och slipar lite på rättvisan. Mot en rödgrön valseger kamrater! ♥




Jag åt halloomi härom dagen, trodde jag skulle dö av det. SÅ LJUVLIGT GOTT!

RSS 2.0