ett långt inlägg


John Mayer - Free Fallin'




Två bilder från igår när vi väntade på spårvagnen till centralen.

Sitter här i soffan nu och undrar lite vart sommaren tog vägen. Ångesten inför skolstarten närmar sig med språngsteg (kan man säga språngsteg?). Men å andra sidan, jag har haft en väldigt bra sommar. Ett väldigt bra sista sommarlov. Jag har lärt känna de mest fantastiska människorna, varit med om regniga dagar under ett partytält som nästan, bara nästan, kapitulerar. Jag har jagat och blivit jagad, varit förälskad och hatat. Varit ledsen och uppe på molnen av glädjerus som aldrig tog slut. Jag har dansat så att mina fötter gjort så ont att jag inte klarat trycket utan blivit buren av starka pojkar. Jag har tagit vara på varje dag och det är nog det bästa med den här sommaren, jag ångrar ingenting.

Men som sagt, nu känns sommaren väldigt långt borta. Det blåser, jag känner mig blek och nästan lite grå (okej att jag har en grå hoodie på mig men ändå). Jag vill ha fler strand och soldagar, det saknar jag. Färre ligga inne och se på film med mysiga människor (även om det är fint den med).

Idag har jag köpt min way out west biljett, på internet med internetbank och allt. Känner mig riktigt duktig! Fast vad dyrt det är att vara 18 år. Nå väl, det är väl så nu så här i början, det lättar förhoppningsvis senare! Tur att man har ett extrajobb säger jag bara. Nej nu ska jag väl ta fram något att laga till lite senare, kyckling.. Hmm.. Ja det får de nog bli! Vi hörs lite senare!



Min lilla alkohol-samling efter födelsedagsfesten. Fick två flaskor vitt, en Bacardi, en Sourz och en liten Astra + ett väldigt fint cocktailglas. TACK!



Fick även det här fina halsbandet från Mormor och Lasse. Halsbandet är från SNÖ of Sweden. Gillar det supermycket!!

OCH BUBBLAREN... Dagens frukost... Bilden blev supersuddig såg jag nu men men...♥


drömmer mig bort

Filmen var jättebra, en riktig tjejfilm för visso men så söt! Tårarna var inte långt borta, och Italien som är så vackert... Nä, se den!

Nu sitter jag här och drömmer mig bort till Thailand. I en vecka ska vi o på den här ön, bungalows på stranden liksom. Kan man annat än att älska det? Bilder lånade från hemsidan.








Nu blir det natten, en dejt med sängen är alltid en bra dejt! ♥

regn = bio på stan

Har haft så sjukt bra dagar sedan jag fyllde år, har verkligen gjort någonting hela tiden! Orkar inte skriva allt men jag har haft och har det toppenbra! Bättre start på vuxenlivet kunde jag inte fått!

Nu ska jag ta bussen + tåget in till stan och möta upp Linn. Vi ska se Letters to Juliette (eller något sådant hette den). Skulle egentligen dragit till Trägårn' idag men vi orkade inte med vädret så det får bli en riktig tjejfilm och godis istället, nästan bättre! :)


Ses sedan! ♥

myndig

































Det här blir ett långt inlägg, med många bilder och lite text! Igår fyllde jag som sagt 18 år och vilken födelsedag det blev! Jag har aldrig blivit så uppvaktad innan, seriöst, känner mig så älskad av så många människor!

Det hela började med att jag blev väckt på morgonen av mamma, pappa och Simon med sång och frukost på sängen. Sedan började telefonen ringa av diverse människor som ville gratta mig. Fixade i ordning maten och var och köpte det sista för kvällen.
Halv sju anlände mina gäster och sedan började partyt. Vi grillade, myste, drack och hade det toppen (åtminstone har jag det). Vid halv tio åkte vi härifrån för att gå ut i stan och ja, vad ska jag säga? Jag mår som jag förtjänar. Men vilken ultimat födelsedag! Tusen tack till alla för att NI gjorde den perfekt!


Jo just den, det här fick jag i födelsedagspresent av familjen...



En Nikon D3000. Jag dör! TACK! ♥

O-M-G

18 ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


jag börjar tro att vi kan gå genom eld

Linn Elvhammar gav mig idag, en dag för tidigt men de är skitsamma, världens bästa present. Seriöst. Jag har gåshud, gråter, har ett lyckorus utan dess like. Helvete vad glad jag är över att jag lärt känna dig. Över att du låtit mig lära känna dig. Du är utan tvekan den finaste, mest omtänksamma, mest kärleksfulla, gladaste, spralligaste, konstigaste, DEN BÄSTA vännen man kan ha. Jag älskar dig! Nu ska jag fortsätta lyssna på skivan! ♥

a dance from above


Regina Spektor - Human Of the Year

Nu är det verkligen inte många dagar kvar, många minuter, sekunder, tankar, blinkningar. Snart är jag myndig, vuxen, skyldig och fri (ja, jag förstorar upp min artonårsdag så mycket som det bara går).

Jag var livrädd igår, trodde att vi hade haft inbrott och att tjuven/tjuvarna hade stulit min älskade iPod. Tro det eller ej, men i min röra har jag faktiskt koll på mina skatter, bara jag som hittar här. När mamma hade städat under tiden då jag var i Arvika la hon mina käraste ägodelar på platser där de inte stämde överens med min skattkarta. Jag hittade verkligen ingenting i mitt rum. Men, jag frågade min kära mor idag när de kom hem från Rörö och min iPod var inte alls stulen. Hon hade lagt den i byrålådan, av någon märklig anledning som jag inte kan begripa mig på. Så nu har jag suttit i lite mer än en timma och sorterat i ordning den, gammal ersattes med nytt. Bye bye old life, hello new life.

Ser fram emot denna veckan som kommer nu, jag har så mycket roligt att se fram emot. Jag ska bli firad gånger två, träffa de absolut bästa människorna jag känner, bli bjuden på middag, mysa, träffa lite fler underbara människor, klappa en hund. Ja, jag gillar mitt liv just nu! ♥

familjen är värst right




Okej, vi är inte normala...


men jag är ganska normal... ibland

filmkväll igår

Igårkväll innan jag skulle sova beslutade jag mig för att se en film, det blev "My Sister's Keeper" även känd som "Allt För Min Syster" som den heter på svenska. Jag måste medge att filmvalet kanske inte var det bästa när man precis ska sova och är ensam hemma. Men filmen var helt fantastisk. Antar att de flesta har sett den, om inte - se den!


bildkälla

del tre - inte lika sjuk












bonne nuit

Så nu ska jag släcka ner här och föra mitt sinne till en värld fylld av drömmar, läskiga som roliga, skrämmande som kärleksfyllda. Kanske ses vi där, just du och jag. Kanske är det dig jag drömmer om.

Jag är naiv, för er som inte visste - jag är så fruktansvärt naiv att det är jobbigt och ofta ställer mig i konstiga situationer. Men tro mig, det är inte alltid så lätt att handskas med.

Imorgon kommer en bättre uppdatering om Arvika, frågan är hur bra! Hur målande, hur mycket gossip besitter jag? ♥

snart så


Florence + The Machine - The Dog Days Are Over

För det första vill jag bara säga att det känns fint och uppmuntrande att trots jag uppdaterat otroligt dåligt de senaste dagarna så följer ni fortfarande min blogg. Jag blir liksom lite varmare när jag ser att statistiken inte alls har sjunkit (däremot begriper jag mig inte på hur ni orkar kika in här, men det är en annan femma).

Jag skulle egentligen ha jobbat idag, sagt och gjort tog jag mig till jobbet och minst sagt bröt ihop framför skiftledaren när hon sa "Sara, du kan inte jobba - du mår ju inte bra!!". Känns så surt, jag har säkert missat 1500 kronor MINST på den här förbaskade sjukdomen nu. Inte alls roligt. Så nu har jag varit här hemma själv hela dagen istället, ätit nudlar och glass (nice combo om man hade ätit det samtidigt men jag åt de var för sig). Snart ska jag hoppa in i duschen och det ska bli så sjukt härligt. Ta på mig mjukisbyxor och en varm hoodie sedan, se på någon film kanske?

Nu sitter jag i soffan och ser på Gothia Cup finalerna på Viasat Fotboll. Kul att ett av de lagen som spelar nu är ett lag jag i princip smittade ner med min vrålförkylning genom att nysa mitt bland dem inte en, inte två utan TRE gånger i torsdags när jag såg på när Linn's Torslanda vann över Jitex. Haha. Nåja, uppenbarligen mår Parislaget bra åtminstone!

På tisdag fyller jag 18! :D

Bild från när jag fyllde 17 förra året ♥

fortfarande sjuk, arvika del II










un petit film d'arvika



ganska sliten


glädjen, leran, alkoholen och mycket mer (del 1 i alla fall)

Jag tänker faktiskt inte ursäkta mig över att jag inte uppdaterat som jag borde på sistone för jag har mina anledningar.

  1. Efter Arvikafestivalen drog jag på mig en förkylning som med lite högre sänka klassas som lunginflammation, jag har inte blivit bättre och går på hostmedicin som innehåller morfin (ja, jag däckar ståendes).

  2. Min katt, Felix, klarade sig inte. Vi fick avliva honom i torsdags 17:30 och jag är jätteledsen för det här.

MEEEEEN, nu tänker inte jag låta er vänta längre. Jag hoppas att ni förväntar en bildbomb utan dess like, för det är precis det ni kommer att få! Så njut, ställ frågor om vad som var det bästa respektive värsta. Vilket band jag inte missade trots regnet, vem som kysste vem. Hur många skavsår/blåsor jag fick. FRÅGA PÅ!! ♥















Många fler bilder kommer...

festival

Ska till sjukhuset nu, hej.

förklaring

Hej alla fina underbara. Jag måste bara få skrivit av mig lite.

Det är så att jag åker iväg på festival i övermorgon så jag kommer inte uppdatera något förrän söndag kväll igen. (Om ens då, för då lär jag ju vara dödstrött typ).

Men grejen är den att som jag skrev i mitt förra inlägg börjar min katt bli riktigt dålig igen. Nu väger han bara 2.6 kg och äter ingenting eller dricker. Han hasar sig fram och ser helt plötsligt så mycket äldre ut än fem år. Vi kommer antagligen få avliva honom. Mamma kommer hem från Rörö imorgon för att åka till vetrinären. Jag mår jättedåligt över det här. Felix är som en familjemedlem och ja de kanske är lite töntigt det är ju "bara" en katt, men för mig är det mer än så. Så ja... Jag kommer inte uppdatera på ett tag nu. Blä nu gråter jag med, helvete. ♥

osammanhängande

Värmerekord var det, 32 grader just nu här i lilla Kungsbacka. Lite tråkigt dock för det är ett tungt molntäcke som ligger över västkusten idag och åskan ligger i luften. Men å andra sidan, vem hade orkat ligga och gassa i solen i den här värmen?

Nu sitter jag här i trädgården tillsammans med mamma som läser, lyssnar på lite Oskar Linnros och har jävligt svårt att tänka mig att det faktiskt är fetivaldags snart. Åh så gott de ska bli! Härliga mäniskor, härlig stämning, härlig musik. Livet när det är som bäst! Tänk att jag ska se Regina Spektor liksom, hur awesome är inte det?

Fast lite tråkigheter, min katt, Felix, har inte direkt blivit bättre sedan vi fick reda på att han är kroniskt njursjuk. Nu har han rasat ännu mer i vikt och äter inte alls bra. Blä, ett husdjur blir verkligen som en familjemedlem. Har så svårt att tänka mig våran familj som komplett utan honom. Vi har haft denna underbara kisse sedan jag gick i fyran. Jag menar, hur längesedan är inte det?
Minns så väl när vi åkte till Härryda i början av november och hämtade honom. Han låg i min extremt fula manchesterjacka som var brun med gulaktig fuskpäls innuti. Så söt, så liten. Han har antagligen alltid varit sjuk, först nu som det har trappats upp om man kan säga så. Så jag är lite deppig nu, vi kanske måste avliva honom om han inte går upp i vikt igen. Vi kan inte låta honom svälta ihjäl, men han är som en lillebror, en bebis. Familjens favorit.


Ottilia.blogg.se frågade

Ja, lilla Ottilia frågade mig vad jag har för kamera som jag fotar med. Jag tänkte att jag skriver upp det här för er andra med så att ni vet.

Faktum är att jag har den extremt lättmanövrerade Canon Ixus 70 och har väl haft denna pärla i ett par två-tre år nu. Men i slutet av augusti, när den sköna lönen från denna månad infaller på mitt konto ska jag köpa mig en systemkamera. Det blir antagligen en Nikon. Har inte beslutat mig för vilken än bara men det lutar åt Nikon D3000 som alla andra har, känns som en bra första systemkamera.

Vad fotar ni med eller vill ni fota med?


Den i mitten fotar jag med...

Den vill jag ha nu nu nu nu!


det är sååå varmt


Lars Winnerbäck - Stockholms Kyss


Bild från igår

Jisses så varmt det är ute! Det måste verkligen vara värmerekord! Går in på yrvaer.no och kikar hur vädret ska bli imorgon och på måndag, prognosen lyder som så här: <30 grader och sol och på måndag 22 grader och sol. Gillar vi det eller?

Hoppas att jag kan få gjort något skojsigt nu dessa två lediga dagar, vad gör ni när det är så här fint väder? ♥

kvällen i bilder (bildbomb)


Interpol - There's No I In Threesome





















Underbar kväll med en underbar familj, jag älskar er ni gör mig till den jag är och kommer att bli ♥

världsnyhet

Lite sånt här

++++++ lite sånt här



JAG BÖRJAR SPELA HANDBOLL I BREDDLAGET DEN 11 AUGUSTI! ♥

 


so far away but still so near


Robyn - Dancing On My Own


Dagens outfit, tagen imorse innan jobbet.



Här står jag och dansar... Haha, nej men lite passande låt tycker jag. Nu efter jobbet idag har jag varit och köpt ett självuppblåsbart liggunderlag på Intersport inför festivalandet nästa vecka. Sedan väl här hemma har jag solat i min fina och framförallt sköna bikini, låg bara här på gräsmattan och sög åt mig alla strålar som kom fram till min kropp rätt som det var sov jag. Men nu är klockan så pass sent så jag hoppas att jag har tur att inte bränna mig den här gången... Visst är det svårt att låta bli att sova när man ligger i den sköna varma solen?

Nu står mamma och pappa där nere och förbereder middagen, fiskgrillspett gjort av lax och havskatt färsk från Björkö med ris och grönsaker. Min kropp och själ längtar efter denna måltid, grillad fisk på sommaren är bland det bästa som finns. Tänkte ladda kameran och knäppa lite kort sedan under middagen. Läser en jättebra bok nu skriven av Rosenlund & Hellström som heter "Flickan under gatan". Jag har bara hunnit läsa 50 sidor men den verkar vara riktigt bra! ♥


illa

Jag måste verkligen stänga av internet tidigare så jag inte ligger uppe såhär länge när man ska upp tidigt nästa dag. Skärpning Sara!! Nu ska jag i alla fall sova... Snart. Ska bara...

Ibland går tiden för långsamt. ♥

en dagens tack


The XXs - Crystalised

Som ni alla väntat på, här serverar jag er "dagens". I en lite.. eh.. Speciel fattning. ♥


konsten att lukta gott


David Guetta (feat. Niles Mason) - Louder Than Words

Jag fyller, för er som råkat missa det, 18 år den 27 juli och har bland annat önskat mig en parfym. Mina personliga favoriter är; DKNY be delicious, Calvin Klein in2u, Moschino I love love och Ralph Lauren Ralph Lauren. Den jag absolut tycker om mest just nu är Calvin Klein och numera klassiska DKNY be delicious.

Måste även påpeka att det finns få saker som är så sexigt som en kille som luktar gott. Liksom när det räcker att stå nära så känner du hur gott han doftar, då vill man ju bara vara ännu närmre - eller hur? ;)

Hatar dock söta, sockeraktiga parfymer som Britney Spears exempelvis, det blir too much. Nästan tränger sig in när man sitter där på bussen. Usch.



Och visst marknadsförs parfymer så bra, både reklam på TV och bilder. Jag älskar till exempel Moschinos reklambild för "I Love Love". Snyggingen Lily Cole passar utmärkt till reklamen tycker jag. Vad tycker ni? ♥


vilken match

Jäklar vilken match det bjöds på, en riktig nagelbitare! Fast jag tycker faktiskt, helt ärligt, att Spanien var klart bättre i första delen av första halvlek. Visst inte så många chanser men bollinnehavet var enormt jämfört med Tysklands.
Puyol, behöver jag ens säga något. Riktig lirare det där, både räddar hela Spanien från att Tyskland ska skjuta in den i mål och gör själv mål. Matchens enda desutom. Helt klart en matchens lirare tätt följt av Swheinsteiger (Tyskland) och Pedro (Spanien).

Nu ska jag sitta uppe halva natten, hoppas att någon håller mig vaken... Btw, undrande undrar om jag har någon koll. Jag har sagt att jag har det, men om jag har fel så skäms jag. Men jag tror att jag vet, men har inte du nyligen skaffat dig en brud? Aja, shitthesame. ♥


Helt okej kropp...

eftermiddag


Those Dancing Days - Hitten


Bild lånad från Ving.se

Seriöst, jag är jättesugen på att åka utomlands. Nu sitter jag här och nästan dreglar framför datorn. 1 vecka, Grekland, Kreta 7500:- för två vuxna (yaay, jag räknas som vuxen). Visst jag åker ju i februari, but c'mon... Jag vill resa nu, vill sola nu, vill vill vill!

Förresten. Förut, idag utanför Maxi stormarknad:

Jag: Simon vet du vad jag ska få i födelsedagspresent?
Simon: Ja...
Jag: Snälla säg en ledtråd?
Simon: NEJ!!! (hånler typ)
Jag: :(

20 dagar kvar av mitt barnliv, sedan blir jag vuxen! ♥

can anybody find me somebody to love


Glee - Somebody To Love


Linne från Gina Tricot (REA) - Kjol från H&M (REA)


Okej ja, jag är besatt av Glee. Jag är så lycklig över att ha Johanna Sylwan att kunna diskutera och längta med. September 2010 har jag hört ska bli månaden då jag kommer bänka mig med denna fantastiska serie igen - ja, jag längtar!

Jag slutade som sagt jobba tidigt idag för att jag hade öppning, hur skönt som helst. Vet inte, men jag var bara lite opepp idag på jobbet. Min hjärta och min själ ville bara hem, äta och ligga utomhus i solen hela dagen (vilket jag ska göra nu efter detta inlägget).

Ikväll blir det en spännande fotbollsmatch, jag tippar på att Spanien vinner just bara för att alla andra tror stenhårt på Tyskland. Men utan Müller är frågan hur långt de klarar sig... Fast de har ju Podolski, hmm (och ja, där ville jag skryta lite med att jag faktiskt visst kan lite om VM 2010). Spanien - Holland i finalen, Spanien vinner efter förlängning 3-2. Eller vad tror ni? ♥

jag och min lejonman


Robyn - Fembot



Aloha mes amis. Nu sitter jag här på sängen och ska alldeles strax få panik och cykla i blixtfart till jobbet. Slutar 13:30, i eftermiddag kommer bilder på det jag handlade igår inför Arvikafestivalen. Puss! ♥

kasabian


Belle & Sebastian - If She Wants Me

Ligger i sängen nu, är helt död. Ska upp klockan kvart i 8 imorgon och just nu skriker min kropp, mitt hjärta och min hjärna "NOOOOO" men de blir nog helt okej efter lite kallt vatten i ansiktet och en smarrig frukost imorgonbitti.

Jobbet idag gick bra, de går så snabbt och lätt när man har alla goingar runt sig. Så jag och Sara A satt kvar på jobbet TVÅ TIMMAR efter vi slutat, inte helt okej. Men det var väldigt mysigt! Sedan spontanshoppade vi på Kungsmässan också väldigt mysigt. Hon är en riktig pudding till brud den dära! Ska bli roligt att dela camp på Arvika nästa vecka.

Fick köpt massa fina grejer men har inte orkat ta kort på det nu ikväll utan det tar vi senare. Nåja, nu måste jag slumra till. Förresten, ibland är det bra att tänka efter två gånger. Plus att det är skönt med ett bollplank ibland. God natt! ♥

morning glory


Andreas Grega - Där Va Vi Förenade







Jag tror att jag har blivit smått besatt av att uppdatera min blogg, eller så vill jag verkligen bara inte gå upp. Hur som helst så är det här morgonens facelook. Sömnpulver i ögonen, knasigt hår, påslakan från IKEA. Ganska '09 jag vet, men det var ju ett så bra år. Vad pratar jag om? Jag vet inte. Jag måste gå upp nu, ska jobba och sedan måste jag på något vänster fixa fram tältet. Så ska jag träffa Marcus med hoppas jag. ♥

kiss me


Sixpack None the Richer - Kiss Me

Jag låter låten tala för sig själv, nu slocknar jag och drömmer om någon som kan kyssa mig. God natt på er! ♥



sommarkvällen som brann


John ME - Run







"Jag har inget att säga."
Men säg det ändå!
Hon gömmer sig i tv-apparater.
"De kommer ångra sig, de som behandlat mig så!
Men du har något bättre än dem,
kärlek som vår har aldrig funnits nångång."


at the nova square


Billie the Vision and the Dancers - Summercat







Underbarare klass har jag aldrig varit med om ♥

en ring på mitt finger, fel finger

Kära läsare, förföljare, uttråkade, intresserade och nyfikna - "Undrande" (som jag tror mig ha kunnat klura ut vem det nu är) undrar fortfarande om det inte alls var någon innan Svante. Jo, jag hade pojkvänner innan Svante. Ska vi gå igenom alla? Nej.

Första pojkvännen var i fyran om jag inte minns fel, varade i sisådär 5 dagar (under alla hjärtans dag och allt). Men första "seriösa" förhållandet var i sjuan med en kille som bor ungefär 1 mil från mig. Jag var dödskär i honom och han i mig (åtminstone hoppas jag det). Första kyssen var dock lite innan honom, det var hösten i sjuan i Tyskland med en grabb från Sölvesborg. Inga hard feelings, jag blev nästintill munvåldtagen (tro mig, det var inte mysigt).

Sedan har de förekommit någon i mellan allt det här med, men jag räknar det som att jag officiellt har haft tre pojkvänner. Olle, Svante och Tom. Och ja, jag har en tendens att falla för killar med konstiga namn. Trend som ska brytas förr eller senare. Om du Mr.Undrande vill veta mer går det bra att smsa mig alternativt ringa (om du är tillräckligt modig) numret finns nog någonstans i din telefonbok.. ♥

je me suis dansée


Den Svenska Björnstammen - Dansmusik



Söndag igen, veckorna bara springer iväg. Snart har vi haft sommarlov i en månad, känns verkligen inte så, kanske två veckor men absolut inte mer.

Har sovit i mammas och pappas säng i natt eftersom att jag var ensam hemma (tycker faktiskt att det är lite obehagligt att sova helt ensam i huset), men turligt nog kom Felix och la sig bredvid. Och för er som inte vet, nej Felix är ingen dösnygg Hunk gjord av muskler, det är min katt.

Nu ska jag pallra mig upp från denna abnormt sköna säng och laga lite frukost. Är rätt sugen på en omelette så det får nog bli så. En omelette fylld med salami, mozarella, tomat och kryddor. En stabil frukost - ska jobba idag så det behövs för att jag ska klara mig. ♥

mycket man inte vet

Lyssnar på "I Hate To Say I Told You So" nu av The Hives, rätt gött. Jag undrar vem det var som undrade om vem som var min första kärlek. Varför är det så intressant. Och det är väl för det andra ganska uppenbart vem som var det, eller?

Yeye, jag har haft ett jättefint dygn med Linn, spelat brännboll och blivit uppäten av mygg. Somnat lite för snabbt återigen, ätit god omelette, pratat kärlek, badat och skrattat. Du är bäst, behöver jag säga något annat?

Imorgon är det jobb igen, men det var skönt med en ledig dag. PUSS! ♥









till "undrande"

Min första kärlek var Svante, kommer alltid att vara Svante med. Nu vet du.

RSS 2.0