like the winter crawls
Jag har kommit in i en Lars Winnerbäck period nu. Men den här gången är det helt annorlunda, ingenting är sig likt. Och jag har inget emot att det är olikt vad det brukar vara. Jag är inte ens rädd.

söndermarken

Ett kallt Göteborg, en fruktansvärt kall vinter. Jag vågar inte skriva för mycket, för förhoppningar har alltid sårat mig. Jag vill inte att det ska hända den här gången. Det är lurskt som Camilla skulle sagt, du är lursk. Fast ändå inte. Du är fantastisk och du gör mig varm trots att det är minusgrader. 

Du tog min hand

uppdatering


lite goare
för några dagar sedan fick jag ett brev

"Hej Sara, mitt hjärta!

Du skall veta det att jag/vi är så stolta över dig, på alla sätt. Jag blev så imponerad i lördags när vi var på mässan, hur du galant hanterade dina frågor på ett internationellt sätt. När det gäller skolan är du fantastiskt duktig. Slutligen, vår Lucia. Dagligen sedan en tid tillbaka får jag höra av vänner, okända personer, arbetskamrater m.m hur vacker du är.

Du är vår prinsessa. Många kramar, Pappa. ♥

cravings

Thailand i februari, brunbränd och fräknig plus denna och ett par snygga heals... lördag

Gör det imorgon istället, vet vad jag vill. Vet inte hur jag ska bete mig. Hej då.

copenhagen part 1.5balanserad

Kompis det går bra nu. Jo men det känns faktiskt så, balanserat och stabilt. Som om jag nått något slags inre välbefinnande. Kanske till och med lite harmoni (trots en ständig oroan över att närma sig magkatarr...) Jag har äntligen haft första träffen med tjejnätverket och det gick utöver förväntan bra, jag är väldigt nöjd så det känns extremt skönt. En lättnad.

Än så länge ser jag fram emot u-landsprojektet i skolan och känner att jag har en vilja och energi att fördjupa mig om Haïti. Jag tycker faktiskt att det ska bli intressant att lära mig mer om detta land. 

På tal om absolut ingenting så har vi det första framträdandet med luciatruppen nu på torsdag. Vi ska sjunga på Tjolöholmsslotts julmarknad och jag är peppad till tusen. Lite nervöst dock med tanke på att vi inte övat så mycket, men alla är så duktiga så det kommer definitivt gå vägen ändå!

Nu ska jag ut och springa en runda, känner till och med motivation för detta. Vad händer !?!?!?!


Fläckfri hy, 6 kg smalare och labil. Bättre tider? 2007.

you get knocked down get up again

Ska till kunskap och framtidsmässan nu, jag ser ut så här. Jag är lycklig. Längtar till Linn! :D

inspiration - motivationDå kör vi, ut i mörkret för en löptur. Kommer avlida. Hej.

copenhagen part 1.4


de kommande dagarna


lite trist

... Att ni är så många som läser men icke existerande när det kommer till att kommentera.

slutade bry mig om minimala problem

Hej, jag ska egentligen plugga i skrivandets stund och jag ska göra det... snart. Den här dagen har gått så jäkla fort, eller okej, vid strax innan lunch gick minutrarna väldigt segt men annars har dagen i princip flugit iväg.
Känns ganska skönt att jag så smått börjat acceptera att jag kanske inte kommer få endast ett G under min gymnasietid. Det är så mycket mer att prioritera att ha kul och njuta av de här åren än att plugga ihjäl sig men inte ha ett socialt liv. Känns väldigt skönt att mor och far stöttar detta med.

För övrigt är jag lika konstig som vanligt. Jag mår bra och jag gillar livet! Ser fram emot alla lucia-rep nu framöver och ser verkligen fram emot den kommande helgen. Har inte ett enda arbetspass så istället ska jag sjunga, vara med Linn och ha första tjejnätverksträffen. Ska bli superkul!

En bild på detta kanske, för att liksom sätta den där pricken över i:et. För att göra detta inlägg topclass.P.S Ganska söt om jag får säga det själv!

copenhagen part 1.3


centralamerika eller nått

Har inte uppdaterat på ett tag nu, meckar arbete om Haiti och sånt. Blev jobb på el donko donk i tisdags. Åt Big Mac.
Just nu har jag på mig mina supersexiga glasögon och ser allmänt sexig ut. Nyrakade ben dessutom.
Har en förkärlek till skåne har jag kommit på. Bara snygga och roliga människor där. Det var allt för mig. Hejdå!
"Har inte uppdaterat på ett tag nu, meckar arbete om Haiti och sånt. Blev jobb på el donko donk i tisdags. Åt Big Mac.
Just nu har jag på mig mina supersexiga glasögon och ser allmänt sexig ut. Nyrakade ben dessutom.
Har en förkärlek till skåne har jag kommit på. Bara snygga och roliga människor där. Det var allt för mig. Hejdå!"

Tydligen, that's what he said i alla fall.

copenhagen part 1.2

lite kul


Just det ja, Alexander Fornell som är ordförande i SSU Kungsbacka har självklart tagit kort på luciakandidat bilderna i lokaltidningen där hemma. Tro inte att killen även lade upp bilden på facebook. Haha, känns som att det drar igång en ny valkampanj nu! 

Nu ska vi snart sova, imorgon bär det hem till Halland igen. ♥

shoppatMysigaste hösttröjan, alldeles mjuk o go. 560 ddk.

... och en text

Ligger i hotellsängen nu och tittar på danska TV 3, känner mig lite väl hatisk som blir småarg över att det danska språket är så fruktansvärt fult och äckligt. Men vad gör man, tar seden dit man kommer och pratar som dem? Nej, för jag hatar gröt så tänker inte sätta gröt i halsen bara för att verka trevlig. Bitter_chey.

Mina päron och Simon (den lille havebror) är på Ripley's believe it or not just nu, kände att det var lite ovärt att lägga pengar på det då jag + pappa unt Simon besökte detta ganska roliga muséum i London när vi var där förra hösten. Men Simon yttrade sig som såhär om detta "Jag går dit för att mamma ska ha någon att vara med, hon har ju faktiskt inte varit där". Snäll kille till lillebror jag har ändå.

Igår gick vi i fem år (kanske var det fem timmar, har blandat ihop det hela) på Ströget, till Nyhavn och Amalieborg (tror minsann slottet heter så). Det var helt okej väder, lite kallt och lite duggregn. Så fort det började regna lite mer, eller snarare så fort mor och far kände en abnorm vätskebrist smet vi in på närmaste pub. Vi var inne på något gigantiskt shoppingcenter igår som hette Hotel du Nord eller något liknande, var nog ta mig sjutton det största shoppingcentrat jag varit inne på. Fruktansvärt fina kläder, fruktansvärt höga priser. Hittade även en väska igår, eller nej... Två väskor. Den ena gick på 1800:- och den andra 6350:-, älskar Danmark.

Nu ska jag sminka mig och fixa i ordning mig, och jag som skulle plugga. Hate life. ♥

copenhagen part 1.1


copenhagen part 1.0gööd night


.

Åker till Köpenhamn, hej då!

sätter mig på bussen in till centrum

Gütenmorgen, jag vet jag är något så fruktansvärt internationell. Nu har jag lov gott folk, höstlov och jag tog en helt underbart lång sovmorgon idag. Fantastiskt. Mitt rum ser lite ut som ett slagfält så jag flyr detta krig och tar bussen till centrum för att träffa Nomchild istället. Något säger mig att vi kommer att föräta oss som alltid, frågan är om det ens är av större essens att äta någon frukost nu innan jag drar.

Man kanske skulle klä på sig med. Ja, så får det bli. 
À bientôt.

RSS 2.0