med och utan s-m-i-n-k







inte så väldigt underhållande kanske

Idag är det måndag, som vi älskar måndagar... Kanske inte riktigt? Men idag gillar jag måndagar, för jag har ingen skola förrän onsdag vilket är guld värt dels för att jag då hinner fokusera på annat så som SSU Kungsbacka och planera lite inför kommande möten och pepp-kvällar. Även för att jag kan strukturera det plugg som ligger framför mig den närmaste tiden. Vet ni vad jag känner för en gångs skull på väldigt länge? Jag har koll, stenkoll.

Men jag vill bara inte att denna dagen ska resultera i att jag enbart sitter inne. Därför överväger jag nu ett eventuellt biblioteksbesök eftersom att jag har böcker att lämna tillbaka (alltid denna ständiga hets om snart försenade låneböcker...) Överväger även att sticka iväg till Freeport och köpa det där silverschampot. Känner att det ändå kan vara värt att testa det någon gång för att se ifall håret får dess nyans som jag under en längre tid strävat efter. Man kanske ska boka in ett frisörbesök när man ändå är på gång, fast det är så satans dyrt. Vill försöka att hålla i pengarna lite när det för en gångs skull är roligt att gå in på internetbanken och se ens saldo att disponera.

Vilket tråkigt inlägg detta blev, får försöka att hitta på något roligare att skriva under dagen. Sårrie.
En Thai-bild sålänge kanske?


5. vad är kärlek

- Att kunna ringa när som helst oavsett vilken tid på dygnet det än är

- Ligga i sängen och bara lyssna på musik

- Kunna bråka och erkänna att man har/haft fel

- Våga säga ifrån utan att det förstör förhållandet

- Prata om allt, verkligen ALLT

- Uppskattning, acceptans och tolerans

- Skratta med varandra och gråt med varandra, finns där för den andra

- Viljan att träffas ofta

- Närhet, psykisk som fysisk





new lines, alive





Jag har haft det helt underbart i Thailand. Antagligen de två mest avslappnande veckorna i mitt liv, och de kunde inte kommit mer passande än nu. Vissa delar var jobbiga, men dessa tar jag inte upp här då det är opassande. Nu har jag utökat mitt antal av fräknar till det yttersta (nu kan det inte bli värre) och jag fjällar på min högra överarm. Ibland är det underbart att ha rött pigment...

Idag tog jag en jetlag-vilodag då jag var den enda i familjen igår som var i skolan/på jobbet. Vid kvällskvisten igår åkte jag till underbara och det var så fruktansvärt mysigt och skönt att ses igen. Utan att låta för jobbig eller överösa er med tråkig info så måste jag bara snabbt påpeka att jag mår väldigt bra med honom.

Men för att återkomma till idag så har jag inte gjort allt för mycket. Jag ligger redan i sängen, ready to be hitten by the night ungefär. Köpte ett par nya, ganska enkla, boots innan på rean. Värt. Och imorgon är det löning = halvdag på stan med älskade Sara Andersson som jag också saknat som en gnu!

För er som vill se Asien bilder får ni nog vänta lite. Jag orkar inte trixa med det just nu. Kanske några... vi får se!
Bisous ♥

uppehåll

HEJ DÅ mina fina vänner. Nu kommer taxin om 30 minuter och hämtar upp oss här hemma (äkta blogstyle att åka taxi till flyget JAG VET)... 

Men ja, jag kommer inte att röra något som har med mobil, internet eller dator att göra! Möjligtvis köper jag mig en DN eller liknande nere i Thailand för att se vad som händer och läsa om snöstormar och dylikt som härjar här hemma. Annars får ni helt enkelt skriva ett mejl eller nått på facebook... Hähä. Vet att ingen kommer göra det i och för sig... AJA. Ni får helt enkelt försöka ha det bra, jag kommer att ha det bäst! Puss vi ses den 23/2 och då blir det en massa roliga bilder!!



4. mat

Vad bjuder jag på för mat? Ptja, hade jag lagat middag till någon annan än bara mig själv hade jag lagat det jag tycker att jag är bäst på. Jag hade wookat färska grönsaker i en egenkomponerad sås bestående av thai-soya, sweetchilli, vitlök, honung och ett uns fiskolja. så jäkla gott. till det färska nudlar och antingen lax i ugn eller stekt kyckling. muuuumma! 

min bästa efterrätt är kladdkaka som jag skulle vilja påstå att jag är proffs på att tillaga!

På tal om mat sitter jag just nu på stadsbiblioteket och hungrar ihjäl. min pojke kommer inte hem förrän vid sex-tiden från hans skola så jag sitter här... magen låter jättemycket, kurrar högt som tusan - nästan så att de som sitter i min närhet här på bibblan stirrar ondskefullt på mig och tycker att jag väsnas... Sorry folks' rår inte för det...

det är så jag säger det

Jag skulle kunna skriva sida upp och sida ner om hur jag känner just nu, hur jag känt de senaste veckorna, månaderna. Vad som håller på att hända, eller kanske till och med vad som händer. Men jag väljer att bara säga några ord: lycka, värme, kärlek, glädje, trygghet.

Ja, ni fattar?

jag är med och tävlar

Jag är med och tävlar om Marc Jacobs parfym Lola hos BeautyandSecret.blogg.se. Var med du också så det blir lite konkurrans. Gå in på denna länken så står det exakt allt du behöver göra. Önska mig lycka till! Det hade varit superskönt med en ny parfym nu när mina nästan är slut...
Bild lånad från google...



dagens to-do-list

  1. Skriva verksamhetsplan för år 2011

  2. Låna engelskabok (det blev Jane Eyre)

  3. Skriva psykologiarbete, ska skriva om självkänsla och hur man skapar detta/återuppbygger detta

  4. Religionarbetet

  5. Öva engelskaglosor (kanske, om jag känner mig tillräckligt ambitiös)

  6. Skriva loggbok om senaste tjejnätverksträffen





RSS 2.0