previously - maj

Det hände väldigt mycket grejer i maj månad. Det hela började med en traditionsenlig demonstration med Socialdemokraterna och SSU utanför stadshuset här i Kungsbacka. Ni måste förstå detta, att bo i en av Sveriges absolut rikaste och blåaste kommuner är inte alltid lätt för en socialist och feminist. Det är inte lätt att vara "sosse" här. Och det är absolut inte populärt bland invånarna i min åldersgrupp.

Men sagt och gjort. Vi stod där utanför och lyssnade på olika talare och sjöng Internationalen tillsammans. Självklart hade det varit häftigare och känts bättre om vi var fler som engagerade oss, men det var faktiskt en fantastisk atmosfär ändå vill jag minnas.

Sedan blev jag ytterligare snäppet mer mörkhårig och trivdes jäkligt bra som det. Men om man bortser från det ytliga livet och går lite djupare så mådde jag väldigt bra den här tiden. Förutom med att känna mig begränsad. Så från att tidigare ha varit tillsammans med en kille blev jag helt plötsligt (för plötsligt var det) singel igen. Men det gjorde ingenting, det kändes efter ett tag faktiskt bara befriande och väl behövt på ett konstigt vis.Jag tror inte vi hade så mycket kvar i skolan heller. Var det inte vid den här tiden då vi hade kärleksveckan? Jag tror det var det. I skolan hade vi alltså en tema-vecka med inriktning kärlek. Vi diskuterade allt från sex till svek, kärlek, vad är kärlek och polygami. En underbar vecka, och en dag hade jag minsann med mig kameran.

Sedan var det fest någon gång där i mitten för min älskade Linn och två andra tjejer i skolan. Det var världens roligaste kväll... fram tills de hördes ett pang och jag låg på golvet och skrek. Smidiga jag töjde ut högra ledbandet i vänstra knät så att det precis inte gick av. Jävlar vad ont det gjorde. (VARNING, dansa inte onyktert till Spice Girls... inte så vilt i alla fall, var försiktiga där ute).Sedan blev det vår på riktigt någon gång där och fräknarna exploderade väldigt hastigt och förvandlade till ett miljontalsmiljarders antal.

Sedan var det den galna Adventure Challenge uppgiften vi fick genom Idrott A kursen i skolan. Det absolut sista i kursen och åtminstone kände jag att jag var tvungen att prestera något utöver det vanliga. Så jag och Camilla körde givetvis "Mañana-stilen" och skjöt på uppgiften till dagen innan den skulle vara inlämnad. Ut for vi i regnet och cyklade lite vilse i Alingsås. Dokumenterade det genom kameran och en påhittad loggbok i efterhand om hur ångestdrabbat men roligt och lärorikt detta äventyr var. Vi badade med, och jag är helt övertygad om att minst 12 hjärncell förfrös på grund av av den isbitande kylan sjön levererade.Samt favoriten i repris... The Adventure Challenge Movie 2010!Och sedan studsade jag lite på studsmattan och skrattade och sånt med. En fin månad helt enkelt och ett väldigt långt blogginlägg.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0